Last Comment
Soulish 20:41
Σε αυτή την σειρά Shut Eye το κύριο πράγμα — να αρχίσετε να το παρακολουθείτε. Το ίδιο το θέμα των εργαζομένων "μαγικό" βιομηχανία στην αρχή μπορεί να μην φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Αλλά αυτό είναι μόνο στην αρχή.Από τα πρώτα καρέ μας εξηγούν ότι τα πάντα μάντεις, μέντιουμ και το μέντιουμ είναι καλά οργανωμένη κοινότητα απάτη με σκληρή ιεραρχία. Τεχνικά εξοπλισμένα με κυνική "εργαζόμενοι" υπακούουν σε ολόκληρο το κεφάλι βαρώνο και τον άγριο.Έλαβε τραυματισμό στο κεφάλι, ο κύριος χαρακτήρας, ο μόνος gaggio (δηλ. μη-ρομά, ξένος) σε αυτήν την επιχείρηση, αρχίζει να παρακολουθήσουν προφητικά ανόμοια όρασης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο. "Shut eye" είναι σκληρά δράμα εγκλήματος, στην οποία εξαιρετικά καλά υφασμένα mystic.

Ο τζέφρι Ντόνοβαν — ηθοποιός με το πρόσωπο του, εγκεφαλικό επεισόδιο, τέλεια κρατά τα ηνία ένα ορμητικό του οικοπέδου. Για τον ήρωα είναι αδύνατο να μην ανησυχούν, και να χάσετε καθόλου χρόνο. Είναι επιδέξια καρφί ανάμεσα σε υπολογιστές-πελάτες και τους ανταγωνιστές, απρόσμενες πτώματα και μέλη συμμοριών, προσπαθώντας να περάσουν την καλωδίωση αιώνα, για να τελικά να αποσυρθεί με όλη την οικογένεια. Είναι σαφές ότι σύμφωνα με το νόμο του είδους χειροτερέψουν τα πράγματα.Η σειρά, μάλλον, δεν είναι άμοιρη ευθυνών. Αλλά πιθανές κοπάδια επικαλύπτονται του οικοπέδου και αξιοπρεπή ηθοποιούς. Αρκετά λεπτομερώς φωτίζεται η ζωή του γύφτου της διασποράς, που έχει όλα τα σημάδια εθνοτική μαφία. Πρέπει να πω ότι στο τέλος της σεζόν πολλά βάσανα του ήρωα θα σας εκδικηθούμε, που προσθέτει ευχάριστα συναισθήματα. Συνολικά, η σειρά κράτησε μέχρι το τελευταίο της σειράς, και θα αφορούσε σε πέντε καλύτερα για το έτος 2016.
Admin 20:22
Konstantinos ioannou 17:48
ted 11:19
όπως είναι οι πράξεις διαπράττει πρωταγωνιστής, στην χωριού αρχηγός χρόνια αποφάσισε να διασκεδάσουν και κάτι να πάρει, μόνο εδώ γύρω δεν είναι πολύ και παίρνουν γελοιότητες, που ψυχολογικά προβλήματα, που, παρεμπιπτόντως, δεν αποκλείεται. Σε γενικές γραμμές, για τον εαυτό σου ζωγράφισα είναι η βασική ιδέα της ταινίας - ο καθένας από μας έχουμε συγγενείς, αλλά όχι ο καθένας, όντας σε μεγάλη ηλικία, θα κάνουν κάτι, κάποιοι από αυτούς και δεν στερούνται λογικής ή απλά αγωνίζονται με το σώμα τους ασθένειες, ωστόσο, δεν είναι το ίδιο ούτε άλλη επιλογή, δεν μπορείτε να εφαρμόσετε σε πρωταγωνιστή. Φορώντας για τον εαυτό σας περούκα και εισάγοντας τα δόντια, πρωταγωνιστής αμέσως παίρνει τρομερή θέα από τον άνθρωπο, που μοιάζει και συμπεριφέρεται περισσότερο από περίεργο. Ωστόσο, κάποια σημεία είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα και δεν αντιπροσωπεύουν κάτι έξω από τα συνηθισμένα, μόνο που κάνουν είναι να σε κάνουν να αναρωτιέσαι: τι να κάνουμε στους γονείς μας, το υπόλοιπο στο τελικό στάδιο της ζωής μόνος σου;
Lady 10:28
Η ταινία Μωρό μου — νέα ρομαντική, κωμωδία Lynn Shelton. Εικόνα αφηγείται την ιστορία ενήλικη Μέγκαν, που στην ψυχή του έμεινε το παιδί. Βρίσκεται σε ένα σταυροδρόμι και προσπαθεί να τα βρει. Καστ της ταινίας ευχαριστεί το μάτι: η κύρια ηρωίδα έπαιξε η Κίρα Νάιτλι ("οι Πειρατές της Καραϊβικής, η Άννα Καρένινα), στην ταινία επίσης συμμετέχουν χαρισματικός Σαμ Ρόκγουελ (το Φεγγάρι Του 2012, η Ποινή του) και η νεαρή Chloe Γκρέις . Σχεδόν όλοι οι θεατές ομόφωνα γιορτάζουν την "χημεία" που δημιουργείται μεταξύ τους κύριους χαρακτήρες στο κάδρο.Σκηνοθεσία Shelton νωρίτερα έκανε δικά τους σενάρια (Αδερφή της αδερφής σου; Και το γέλιο, και αμαρτία), όπου άφηνε χώρο για το δημιουργικό αυτοσχεδιασμό των ηθοποιών. Αυτή τη φορά επέλεξε να σκηνοθετήσει την ιστορία Andrea Σίγκελ. Μέγκαν, δεν θέλει να μεγαλώσει και να γίνει σοβαρή. Είναι διαφορετική από τις φίλες και εύκολη στάση για τη ζωή. Και παρόλο που πέρασαν δέκα χρόνια μετά την αποφοίτησή του από το σχολείο — είναι πολύ πιο διασκεδαστικό να περνούν το χρόνο με τελειόφοιτους, με τους οποίους γνώρισε, όταν αγόρασε τους μπύρα στο σούπερ μάρκετ, από μία συνάντηση με τους ανθρώπους της ηλικίας μου. Και αυτή η πολυαναμενόμενη και χαρούμενη για πολλά κορίτσια εκδήλωση, η πρόταση γάμου από τον αγαπημένο πρόσωπο, τελικά αποτυπώνει ηρωίδα από το μετρητή. Ζητώντας χρόνο για σκέψη και ψέματα αρραβωνιαστικό μου, ότι για μια εβδομάδα θα πάει στην ψυχολογική εκπαίδευση (τόσο αυτή επέμενε!), Μέγκαν φεύγει για τη νέα σου φίλη-μαθήτρια , που ζει με αραιωμένο και αγαπητός πατέρας. Αν θα είναι τέτοια απερίσκεπτη πράξη για την ηρωίδα να καταλάβεις τον εαυτό σου; Θα αυξηθεί αν το μωρό μου; Θα επιστρέψει στον αρραβωνιαστικό της. Βρει τη θέση του στη ζωή; Τις απαντήσεις μπορείτε να μάθετε, εάν παρακολουθήστε σε απευθείας σύνδεση δωρεάν σε καλή ποιότητα Μωρό μου.Η ταινία ήταν καλή, εύκολη και λίγο άδικο, όπως και η ίδια η ηρωίδα. Λέει το ισχύον μέχρι σήμερα την ιστορία της ωρίμανσης χωρίς επιπλέον και . Παρακολουθήστε την ταινία Μωρό μου — είναι να περάσετε καλά και να χαλαρώσετε. Δεν είναι κωμωδία, η ταινία όμως προκαλεί το χαμόγελο και την ελπίδα ότι όλα θα πάνε καλά. Μπορείτε να ζήσω για χάρη της ίδιας της ζωής, μεγαλώνει, αλλά δεν γήρανση. Μια ευχάριστη περιήγηση.
Walt Disney
Otto The Rhino (2013)
Tom and Jerrys Giant Adventure (2013)
Aladdin and the King of Thieves/Αλαντίν και ο βασιλιάς των κλεφτών (1996)
A Monster in Paris (2011)
Σας προτείνουμε
The Last Lions (2011)
Αυτόχειρες Παρθένοι  / The Virgin Suicides (1999)
Silent Hill I (2006)
Mrs. Doubtfire (1993)
Chat Box