Last Comment
Soulish 20:41
Σε αυτή την σειρά Shut Eye το κύριο πράγμα — να αρχίσετε να το παρακολουθείτε. Το ίδιο το θέμα των εργαζομένων "μαγικό" βιομηχανία στην αρχή μπορεί να μην φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Αλλά αυτό είναι μόνο στην αρχή.Από τα πρώτα καρέ μας εξηγούν ότι τα πάντα μάντεις, μέντιουμ και το μέντιουμ είναι καλά οργανωμένη κοινότητα απάτη με σκληρή ιεραρχία. Τεχνικά εξοπλισμένα με κυνική "εργαζόμενοι" υπακούουν σε ολόκληρο το κεφάλι βαρώνο και τον άγριο.Έλαβε τραυματισμό στο κεφάλι, ο κύριος χαρακτήρας, ο μόνος gaggio (δηλ. μη-ρομά, ξένος) σε αυτήν την επιχείρηση, αρχίζει να παρακολουθήσουν προφητικά ανόμοια όρασης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο. "Shut eye" είναι σκληρά δράμα εγκλήματος, στην οποία εξαιρετικά καλά υφασμένα mystic.

Ο τζέφρι Ντόνοβαν — ηθοποιός με το πρόσωπο του, εγκεφαλικό επεισόδιο, τέλεια κρατά τα ηνία ένα ορμητικό του οικοπέδου. Για τον ήρωα είναι αδύνατο να μην ανησυχούν, και να χάσετε καθόλου χρόνο. Είναι επιδέξια καρφί ανάμεσα σε υπολογιστές-πελάτες και τους ανταγωνιστές, απρόσμενες πτώματα και μέλη συμμοριών, προσπαθώντας να περάσουν την καλωδίωση αιώνα, για να τελικά να αποσυρθεί με όλη την οικογένεια. Είναι σαφές ότι σύμφωνα με το νόμο του είδους χειροτερέψουν τα πράγματα.Η σειρά, μάλλον, δεν είναι άμοιρη ευθυνών. Αλλά πιθανές κοπάδια επικαλύπτονται του οικοπέδου και αξιοπρεπή ηθοποιούς. Αρκετά λεπτομερώς φωτίζεται η ζωή του γύφτου της διασποράς, που έχει όλα τα σημάδια εθνοτική μαφία. Πρέπει να πω ότι στο τέλος της σεζόν πολλά βάσανα του ήρωα θα σας εκδικηθούμε, που προσθέτει ευχάριστα συναισθήματα. Συνολικά, η σειρά κράτησε μέχρι το τελευταίο της σειράς, και θα αφορούσε σε πέντε καλύτερα για το έτος 2016.
Admin 20:22
Konstantinos ioannou 17:48
ted 11:19
όπως είναι οι πράξεις διαπράττει πρωταγωνιστής, στην χωριού αρχηγός χρόνια αποφάσισε να διασκεδάσουν και κάτι να πάρει, μόνο εδώ γύρω δεν είναι πολύ και παίρνουν γελοιότητες, που ψυχολογικά προβλήματα, που, παρεμπιπτόντως, δεν αποκλείεται. Σε γενικές γραμμές, για τον εαυτό σου ζωγράφισα είναι η βασική ιδέα της ταινίας - ο καθένας από μας έχουμε συγγενείς, αλλά όχι ο καθένας, όντας σε μεγάλη ηλικία, θα κάνουν κάτι, κάποιοι από αυτούς και δεν στερούνται λογικής ή απλά αγωνίζονται με το σώμα τους ασθένειες, ωστόσο, δεν είναι το ίδιο ούτε άλλη επιλογή, δεν μπορείτε να εφαρμόσετε σε πρωταγωνιστή. Φορώντας για τον εαυτό σας περούκα και εισάγοντας τα δόντια, πρωταγωνιστής αμέσως παίρνει τρομερή θέα από τον άνθρωπο, που μοιάζει και συμπεριφέρεται περισσότερο από περίεργο. Ωστόσο, κάποια σημεία είναι πολύ κοντά στην πραγματικότητα και δεν αντιπροσωπεύουν κάτι έξω από τα συνηθισμένα, μόνο που κάνουν είναι να σε κάνουν να αναρωτιέσαι: τι να κάνουμε στους γονείς μας, το υπόλοιπο στο τελικό στάδιο της ζωής μόνος σου;
Walt Disney
Phineas and Ferb Night of the Living Pharmacists (2014)
Jimmy Neutron: Win,Lose and Kaboom (2004)
Playmobil: The Secret of Pirate Island / Playmobil: Το Μυστικό του Νησιού των Πειρατών (2009
Transformers the movie (1986)
Σας προτείνουμε
Ο Πέρσι Τζάκσον και η Θάλασσα των Τεράτων / Percy Jackson: Sea of Monsters (2013)
Fast And Furious 6 / Fast & Furious 6 (2013)
Big Bad Wolves (2013)
Dead Silence (2007)
Chat Box