Last Comment
Πηνελοπη 04:55
Η ταινία Μοναχικός ranger έγινε ακόμη μία εντυπωσιακή περιπέτεια Βουνό είναι γνωστή, κυρίως, μέσω της φήμης σειρά για τους πειρατές. Η ιστορία που ενώνει στον εαυτό του τα στοιχεία ξεκαρδιστική κωμωδία και κορεσμένου γουέστερν, ασχολείται κυρίως με την ίδρυση του μεγάλου του νόμου σε μια μάσκα, ένας μαχητής για τη δικαιοσύνη του Τζον Ριντ, τυχαιο που ταξιδεύουν με ένα περίεργο και διασκεδαστικό ινδιάνο Τόντο. Μαζί συναδέλφους τους πρέπει να βάλει τάξη στην περιοχή και να αναδείξει σε καθαρό νερό τους αληθινούς κακοποιούς. Αλλά πρώτα οι ήρωες πρέπει να προσπαθήσουμε να μην σκοτώσει ο ένας τον άλλον... , όπως και τα προηγούμενα έργα του σκηνοθέτη, θα βρίσκεστε σε μια εξαιρετικά δυναμική πλοκή, ένα τεράστιο ποσό γεγονότα, περιπέτειες και, φυσικά, το χιούμορ, ως εκ τούτου, να παρακολουθήσετε την ταινία the Lone ranger καλύτερα σε καλή εταιρεία. Ένας από τους πιο διάσημους ηθοποιούς της σύγχρονης εποχής, απρόβλεπτη Τζόνι Ντεπ στον τρόπο Τόντο κατάφερε να συνδυάσει του ήρωα, από τη μία πλευρά, δροσερή ματιά και τοπική σοβαρότητα, και από την άλλη — παιδική και εξαιρετική αίσθηση του χιούμορ. Δεν υστερεί από τον συναδέλφους από το εργαστήριο και Άρμι Χάμερ, μάσκα μαχητής για τη δικαιοσύνη και, σε συνδυασμό, επίσης ου Τζον Ριντ. Εκτός από την εξαιρετικά ενδιαφέρουσα πλοκή και αξιοπρεπή ιδιοτροπία, η εικόνα θα ενθουσιάσει και όμορφη εικόνα. Ξέφρενο ομορφιάς τοπία, ωκεανός ποιότητας ειδικά εφέ, τη συνεχή κίνηση στην οθόνη είναι σε θέση να δώσει πολλά θαυμασμό και ακόμη και αδρεναλίνη. Γι ' αυτό αξίζει να παρακολουθήσετε την ταινία the Lone ranger σε HD.Τα γυρίσματα της ταινίας έχουν περάσει με μεγάλη προσοχή στη λεπτομέρεια. Η ομάδα γνωμοδοτήσει σχετικά με τους αυτόχθονες ινδιάνους, αριθμός τεχνικής και σκηνικά σχεδιάστηκαν με στόχο τη μέγιστη σε πραγματικά τα πρωτότυπά σας, και ληφθεί μέριμνα, τις διοικητικές μέριμνες, όλους τους ηθοποιούς που συμμετέχουν στην ταινία, τα κοστούμια και τα καπέλα σε ποσότητα 1.500 αντίτυπα. Όλα αυτά έπαιξε ένα σημαντικό ρόλο στη δημιουργία της ατμόσφαιρας και την χρονική περίοδο στην οποία συμβαίνουν τα γεγονότα της ταινίας. Βουνό είναι ιδανικό για την προβολή τους λάτρεις του κινηματογράφου, πεινασμένοι μια δυναμική και συναρπαστική δράση
Πηνελοπη 04:53
Η ταινία Γάμο — αυτό είναι το αμερικάνικο Κωμωδία το 2001 από τον ταλαντούχο σκηνοθέτη του Αδάμ . Με πρωταγωνιστή τον αφαιρούνται εκπληκτική, μοναδική, αμερικανίδα ηθοποιός — η Jennifer Lopez και το αμίμητο, ευχάριστο, ο διάσημος ηθοποιός Matthew Mcconaughey. Αστεία επεισόδια και όλη την πλοκή της ταινίας είναι μόνο ευχάριστο στο κοινό την πρωτοτυπία της ροής της ιστορίας, χαρίζει καλή διάθεση και ζωντανή εμπειρία θέασης.Παρακολουθήστε την ταινία Γάμο αρέσει στο κοινό εντελώς διαφορετικές ηλικίες και ιδιοσυγκρασίες, δεδομένου ότι η ταινία προορίζεται να μεταφέρει την ατμόσφαιρα ασυνήθιστα ρομαντικές σχέσεις. Μαίρη Fiore — όμορφη, έντονη, ενδιαφέρουσα κοπέλα, που λειτουργεί από το διοργανωτή γαμήλιες τελετές. Περνάει πολύ χρόνο στο ανησυχίες διαφορετικές ευτυχισμένα ζευγάρια, που αποφάσισε να συνδέσει τη ζωή του με το άλλο. Η κοπέλα σοβαρά για τη δική σας δουλειά και προσπαθεί σκληρά για να κάνει τα πάντα τέλεια. Αλλά για όλη αυτή τη φασαρία η Μαίρη δεν θα μπορούσε να βρει την αγάπη και να αισθανθείτε την πραγματική ευτυχία. Βλέποντας τα ευτυχισμένα χαμόγελα των εραστών, αφού βλέπει τους κάθε μέρα, ο κύριος χαρακτήρας αρχίζει να σκέφτομαι ότι κι εγώ θα ήθελα να βρω έναν άνθρωπο που ερωτεύτηκε, αφιέρωσε τη ζωή του και απλά ήταν ευτυχισμένη. -Η Μαίρη παίρνει στο πρόβλημα, από την οποία με μαγικό τρόπο την σώζει ένας όμορφος, νεαρός άνδρας με το όνομα Στιβ. Αμέσως άρεσε η κοπέλα. Την ίδια μέρα περνάει με αυτό το υπέροχο, υπέροχο βράδυ, μετά το οποίο ο κύριος χαρακτήρας σε πάρα πολύ ικανοποιημένος. Μπορεί και να είναι κι επιτέλους τυχερός; Ίσως, σύντομα θα είναι ένα από τα τυχεροί που βρήκαν τη μοίρα; Η ζωή είναι απρόβλεπτη, παρέχει πολλές κανένα ξαφνικές εκπλήξεις. Και ένας από αυτούς τελικά πήρε η Μαίρη, που σε κάνει να την ξαναζήσει πολλά διαφορετικά τις καταστάσεις. Παρακολουθήστε σε απευθείας σύνδεση σε καλή ποιότητα Γάμο ενδιαφέρον με κάθε γιατί δεν ξέρουμε τι ακριβώς να της φέρει μια απροσδόκητη, απρόσμενη συνάντηση με τον Στιβ, και πώς θα εξελιχθεί η ζωή του κάθε ήρωα της ταινίας.
Πηνελοπη 04:51
Ποιες είναι οι θεοί του σκανδιναβικού το πάνθεον, το κοινό μάθει, κοιτάζοντας φανταστικό δράση Tor. Και η συνέχεια ήταν ακόμα πιο εντυπωσιακή και απρόσμενη! Η τζέιν Φόστερ εντοπίζει κάποια ανωμαλία, η επαφή με το οποίο απειλεί να της το θάνατο. Για να σώσει τη φίλη σας από την καταστροφή, Thor παίρνει στο Άσγκαρντ, αλλά εδώ συρρέει και στη θερμότητα της μάχης σκοτώνει . Τώρα Thor μαζί με τον σκοτεινό αδελφό και επίγεια κορίτσι πρέπει να σταματήσει το κακό.Η ταινία Thor 2: το Βασίλειο του σκότους μπορεί δικαίως να ονομαστεί ένα γεγονός που περιμένουν όχι μόνο οι οπαδοί των πρωταγωνιστών, αλλά και όλοι οι λάτρεις θεαματικό ταινία. Ισχυρή δύναμη Εκπομπή διεισδύει στο Τζέιν Φόστερ, και τώρα η κοπέλα είναι μια απειλή για όλους, συμπεριλαμβανομένου και τον εαυτό του. Να απαλλαγούμε από μια τέτοια επιβάρυνση έχει ληφθεί Thor, στο Άσγκαρντ, όπου υπό την προστασία της Jane παίρνει η θεά. Ωστόσο, η ζωή στον κύκλο των θεών είναι πολύ επικίνδυνη, διέρρηξε το σπίτι της Άσγκαρντ και τον στρατό καταστρέφουν . Θύμα θλίψη Τορά απαγορεύεται να κατέβει στον Κάτω κόσμο, για να αφαιρέσει τον Αέρα από Jane. Και τότε αναγκάζεται να ζητήσει από τον σκοτεινό αδερφό σου, που πραγματοποιούν αναψυχής στο μπουντρούμι, για βοήθεια. Ο λόκι, καθοδηγούμενο από εκδίκηση, συμφωνεί να βοηθήσει την οικογένειά του. Αλλά τι κρύβεται πίσω από την επιθυμία του να νικήσει τον εχθρό του Άσγκαρντ; Αν πραγματικά ο Λόκι κινεί το σκοτεινό σχέδιο ή είναι, όμως, ικανός για μεγάλες ανιδιοτελείς πράξεις.Thor 2: το Βασίλειο του σκότους καλής ποιότητας παρακολουθήσετε σε απευθείας σύνδεση είναι μια χαρά — γιατί όλη η δύναμη της βιομηχανίας ειδικά εφέ Εργοστάσιο των ονείρων αποδειχθεί σε αυτήν την ταινία. Το πανέξυπνο στο μαγευτικό Λόκι, θα ευχαριστήσει τους θαυμαστές της οθόνης παρατεταμένο χρόνο που οι δημιουργοί της ταινίας για τον τόσο αγαπημένο σε όλο τον κόσμο κακός. Δεν θα απογοητεύσει και τους καλλιτέχνες τους ρόλους του Thor και την Τζέιν — ωραίος ο Chris Hemsworth και γοητευτική η Νάταλι Πόρτμαν. Νέο πρόσωπο σε αυτή την ταινία ο Κρίστοφερ απ'τους ένατη doctor who, τέλεια δημιούργησε την εικόνα της παγκόσμιας κακό. Παρακολουθήσετε την ταινία Thor 2: το Βασίλειο του σκότους μπορείτε χωρίς καμία γνώση σκανδιναβική μυθολογία, επειδή οι δημιουργοί της ταινίας βασισμένος στο δικό του κόσμο των ηρώων.
Πηνελοπη 04:49
"Πάλεψε για την οικογένεια. Πάλεψε για τη χώρα" βγήκε ένα από τα πιο επιτυχημένα σχέδια του Γκάβιν Ο ' Κόνορ. Στο επίκεντρο της ιστορίας — μια ιστορία για έναν νεαρό άντρα μου και τις δυσκολίες, βγαίνει στο ρινγκ και στην καθημερινή ζωή. Κύρια ρόλο στην παιδική δράμα σύμφωνη Joel Edgerton (the Great Gatsby), Τομ Χάρντι (Έναρξη), Νικ (Το "Ρουάντα"), Jennifer Morrison (dr. House). Η ταινία Πολεμιστής έχει γίνει ένα από τα πιο αναμενόμενα 2011.Η εικόνα ήταν υποψήφιο για το βραβείο του MTV, ο Νικ για ένα λαμπρό ενσάρκωση του τρόπου Πάντι Πατέρα του έλαβε υποψηφιότητα για το βραβείο Συντεχνίας stars οθόνη και "Όσκαρ". Είναι ενδιαφέρον, ότι το πρωτότυπο ενός από τους ήρωες (Κομπ) έγινε αθλητής Fedor Emelianenko. Στο πλαίσιο της προετοιμασίας για το ρόλο του Κομπ, Kurt Angle μελετήσει όλα τα βίντεο από τους αγώνες Emelianenko, καθώς και έχασε βάρος και για τρεις μήνες γνωρίζει τη ρωσική γλώσσα. Και εδώ είναι το Γεγονός Hardy, αντίθετα, έπρεπε να σκοράρει 12 κιλά μυϊκής μάζας, προκειμένου να εκπληρώσει κεντρικό ρόλο στην εικόνα. ήταν μελετημένο μέχρι την τελευταία λεπτομέρεια, για τη δημιουργία ενός Πολεμιστή είχε προσληφθεί σύμβουλος Greg Jackson, επανειλημμένα αναγνωρισμένο ο νικητής στην κατηγορία "Προπονητής της χρονιάς".Ξεκινώντας δείτε online Πολεμιστής, θα εξοικειωθούν με μποξέρ Τόμι , που δεκατέσσερα χρόνια αργότερα επιστρέφει στο σπίτι του. Όλο αυτό το διάστημα δεν μπορεί να επικοινωνεί με τον πατέρα του Πάντι. Κατά τη διάρκεια του χωρισμού και ο πατέρας και ο γιος είχαν γίνει ξένοι ο ένας τον άλλο, καθώς και να αλλάξει. Ο πάντι, που πάσχουν από αλκοολισμό, επιτέλους κατάφερε να ξεπεράσει συνήθεια. Και ο Τόμι σχεδιάζει να δοκιμάσετε το χέρι σας σε μικτές πολεμικές τέχνες. Ζητάει από τον πατέρα, κάποτε ταλαντούχος μποξέρ, να γίνει προπονητής και να βοηθήσει να κερδίσει το διαγωνισμό "Σπάρτη".Η κατάσταση περιπλέκεται από το γεγονός ότι και ο αδελφός του Τόμι (Μπρένταν) πρόκειται να λάβουν μέρος στο τουρνουά. Ο μπρένταν στο παρελθόν, επίσης, ήταν μαχητής, αλλά μετά αποφάσισε να φύγει από το άθλημα. Να δημιουργήσει οικογένεια και να δουλέψει σε σχολείο δάσκαλος φυσικής. Ωστόσο, προκύπτουν οι οικονομικές δυσκολίες αναγκάζουν να το επιστρέψετε σε αγώνες και να ανταγωνίζονται για το μεγάλο βραβείο "Σπάρτη". Τι τελειώσει αυτή η ιστορία; Ποιος θα κερδίσει το τουρνουά; Θα τα αδέλφια συμβιβαστεί ή αντιπαλότητα ακόμη περισσότερο θέλει αφαιρέσει τους ο ένας από τον άλλο; Απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις, μπορείτε, αν Πολεμιστής καλής ποιότητας παρακολουθήσετε σε απευθείας σύνδεση.
Αντριάνα 04:45
Ένα υπέροχο παραμύθι με συναρπαστική ιστορία, γεμάτη με φανταστική ομορφιά και την ατμόσφαιρα της Μέσης-γης, αφηγείται τα ταξίδια του χόμπιτ Μπίλμπο Μπάγκινς και yound νάνοι, που πήγαιναν εκδρομή — να πάρουμε πίσω την πατρίδα τους βασίλειο Э. Θα είναι σε θέση να επιστρέψει τη γη τους, να νικήσουμε νέμεση και τι ρόλο σε αυτό θα παίξει Μπίλμπο. Ζωγραφική — νέα βουτιά στον κόσμο της μαγείας και της περιπέτειας Τόλκιν.Η ταινία Χόμπιτ: ένα Αναπάντεχο ταξίδι — το πρώτο μέρος της τριλογίας της νουβέλας "το Χόμπιτ ή εκεί και πάλι πίσω" πατρότητα Τζ. Ρ. Ρ. Τόλκιν. Ο σκηνοθέτης Πίτερ Τζάκσον, μιλώντας επίσης ο παραγωγός και συν-συγγραφέας του σεναρίου, κωδικοποιούνται ως prequel στην τριλογία ο Άρχοντας των Δαχτυλιδιών. Αμέσως θα ήθελα να αναφέρω την καταπληκτική δουλειά των συγγραφέων στενογραφία, καλλιτέχνες με γκαρνταρόμπα και гриму, είναι επίσης αξίζει την προσοχή λαμπρή μουσική του Χάουαρντ , αρμονικά μετάδοσης διάθεση και τη δυναμική της ταινίας. Η ζωγραφική είναι η πρώτη ταινία με τη μέγιστη ταχύτητα των 48 καρέ ανά δευτερόλεπτο, τότε, όπως πρότυπο — 24. Η καινοτομία αυτή μπορεί να σας ενδιαφέρουν к και τους γνώστες των νέων τεχνολογιών να παρακολουθήσετε την ταινία Χόμπιτ: ένα Αναπάντεχο ταξίδι.Ο θρύλος ζωντανεύει μπροστά στα μάτια μας. Ο μπίλμπο Μπάγκινς (Μάρτιν Φρίμαν) στην εταιρεία 13 φανταχτερά νάνοι και γοητευτικό του Γκάνταλφ του Γκρίζου (Ian Mckellen) φορτωμένο σε μια επικίνδυνη αποστολή, κατά την οποία πρέπει να αντιμετωπίσει όχι μόνο τις τρομακτικές ορκ, ξωτικά, καθώς και το δύσκολο και γεμάτο duals συναισθήματα (σε αυτό το ρόλο και πάλι υπέροχο Andy Serkis), αλλά και τις αδυναμίες μου — την τεμπελιά, το φόβο και τη δειλία. Ο αρχηγός των νάνων είναι χαρισματικός και απίστευτα γενναίος Θόριν Δρύασπι (Richard Armitage), που θα κάνει τα πάντα για να φέρει πίσω το χαμένο χρόνο της γης. Το κίνητρό του την οργή και έντονη δίψα για δικαιοσύνη. Όλη η ιστορία εκφράζεται σε μορφή επιστολής: το παλιό και να το νιώθει προσεγγίζοντας το θάνατο του Μπίλμπο (Ian Holm) γράφει τον ανιψιό του Φρόντο, που θέλει να ανοίξει "όλη την αλήθεια" για το παρελθόν.Και φυσικά, να παρακολουθήσετε σε HD ταινία Χόμπιτ: ένα Αναπάντεχο ταξίδι σίγουρα θα πρέπει να εκτιμήσουν το αποτέλεσμα της εργασίας της ομάδας του Πίτερ Τζάκσον.
Αντριάνα 04:42
Θρίλερ με στοιχεία θρίλερ παραγωγής Γαλλία με προϋπολογισμό 45 εκατ. δολάρια βγήκε τον οκτώβριο του 2012. Στο box office το κόστος για τη δημιουργία του απέδωσε ήδη κατά το πρώτο σαββατοκύριακο στις ΗΝΩΜΈΝΕΣ πολιτείες. Συνολικά η ταινία Όμηρος 2 με επιτυχία συγκεντρώσει 376 εκατομμύρια. Σκηνοθεσία σχεδίων Olivier και παραγωγός και σεναριογράφος — Luc Besson, ο οποίος είναι ο δημιουργός διάσημες ταινίες, όπως η Νικίτα, Leon, το Ταξί, το Πέμπτο στοιχείο, Remover.Η πλοκή της ταινίας είναι στενά συνυφασμένη με τα γεγονότα από το πρώτο μέρος. Η δράση λαμβάνει χώρα μετά από ένα χρόνο και ήδη στο Παρίσι και στην Κωνσταντινούπολη. Ο κύριος χαρακτήρας εξακολουθεί να Μπράιαν Μιλς. Τώρα όμηρο να παίρνει ο ίδιος μαζί με τη σύζυγό του. Αφού στο προηγούμενο μέρος Μιλς συνέλαβε κεφάλαιο επικίνδυνο συνδικάτο, ο πατέρας του δράστη Murad αποφασιστικά την πρόθεση να εκδικηθεί τον γιο του και να του κύριου χαρακτήρα από το παιχνίδι. Αγαπώντας ο επικεφαλής της οικογένειας Μπράιαν Μιλς, μαζί με την κόρη της Kim πρέπει αυτή τη φορά οριστικά ανήμπορους ανθρώπους, τις καταπατά για τη ζωή και την ηρεμία των μελών της οικογένειάς του. Για να γίνει μέλος ένας στόλος εκτυλίσσονται τα γεγονότα, σας προτείνουμε να παρακολουθήσετε σε απευθείας σύνδεση σε καλή ποιότητα Όμηρος 2.Καλλιτέχνης πρωταγωνιστή τον Λίαμ Νίσον για την αγορά απαιτείται σύμφωνα με το σενάριο της φυσικής μορφής του, αναγκάστηκε να υποβληθεί σε προπόνηση κάθε μέρα για δύο ώρες μέσα σε δύο μήνες. Επίσης, στην ταινία με πρωταγωνιστή Μάργκαρετ Γκρέις, γνωστή από το ρόλο Shannon από την τηλεοπτική σειρά lost, μία ηθοποιός και μοντέλο, ο ιδιοκτήτης λίγα . Κεφάλαιο αλβανική μαφία και το κύριο κακοποιό έπαιξε κροατικά Κοινοβούλιο , που προκειμένου να πάρει αυτό το ρόλο ακόμα και έστειλε ασυνήθιστη βίντεο με σε αυτήν τη σκηνή των βασανιστηρίων.Αξίζει να σημειωθεί ότι η ταινία γυρίστηκε σε φιλμ της κάμερας. Τα γυρίσματα έγιναν στην Κωνσταντινούπολη, Μαλιμπού, τη Γαλλία και την Καλιφόρνια.Το να γίνει η υποψηφιότητα για την καλύτερη ταινία περιπέτειας ή ταινία δράσης του 2013 για το βραβείο Saturn.Παρακολουθήστε σε απευθείας σύνδεση Όμηρος 2 θα πρέπει να είναι συναρπαστικό, όπως στην ταινία πολλή δράση και συναρπαστικές σκηνές, όλα αυτά είναι μαγευτική τη δυναμική και ένταση στιγμές.
Αντριάνα 04:39
Η εταιρεία χαρτοφυλακίου GTX, προκειμένου να μειώσουν το κόστος, πρέπει να απολύσουν τους εργαζομένους τους. Το πρώτο από αυτά ήταν το μικρό διευθυντής Μπόμπι Γουόκερ, ακολούθησε ο επικεφαλής της εταιρείας Ονοματεπώνυμο Γούντγουορντ, και μετά ήρθε και έως έναν από τους ιδρυτές GTX Τζίνα ... Όλα αυτά, οι εργαζόμενοι των διαφόρων συνδέσμων, τώρα πρέπει να απαλλαγούμε από τις προηγούμενες συνήθειες και να περιορίζουν τις ορέξεις του: οι ήρωές μας προσπαθούν να αλλάξουν οι συνθήκες, αλλά οι συνθήκες αλλάζουν τον εαυτό τους.Παρακολουθήστε σε απευθείας σύνδεση σε καλή ποιότητα Στην εταιρεία των ανδρών — ώστε να μάθετε τη συναρπαστική ιστορία για το πώς προσπαθούν να αντιμετωπίσουν την κατάσταση οι άνθρωποι, πρόσφατα έχουν λάβει υπολογισμός. Μπροστά σας δεν είναι απλά μια ταινία, μπροστά σας — η πραγματική ζωή, ύπουλη πραγματικότητα, μας ήρωες τους από το δίκτυο. Υπάρχει έξοδος;Ήρθε να παρακολουθήσετε την ταινία Στην εταιρεία των ανδρών, πρώτα θα γνωριστείς με κάποιον τύπο ονόματι Μπόμπι Γουόκερ, ο ρόλος του οποίου έπαιξε το διάσημο Ben Affleck. Ήταν μέλος μια μεγάλη ναυτιλιακή εταιρεία, άνθρωπος, εργατικός και επίμονος: Μπόμπι εύκολο να ανέβει στην κλίμακα της σταδιοδρομίας, έχει λάβει πολλά λεφτά και ήταν σίγουρος ότι θα είναι σε θέση να εξασφαλίσει όχι μόνο την δική του ευημερία, αλλά και το μέλλον για όλη την οικογένεια. Ωστόσο, η οικονομική κρίση κατέστρεψε όλες τις προσδοκίες Μπόμπι — η Μεγάλη ύφεση του 2009 σηματοδότησε η αιτία για την άνευ προηγουμένου νωρίτερα μείωση του προσωπικού, τα οποία απορρίπτονται στη θάλασσα ήταν και Γουόκερ.Έπρεπε όχι μόνο να εγκαταλείψει το πολυτελές αρχοντικό, μένοντας στο γονικό, πάνω από το ταπεινό σπίτι του έπρεπε να αλλάξει την κατάσταση και το επάγγελμα — από την επιτυχή διευθυντή Μπόμπι σε λίγες μέρες έχει μετατραπεί σε βοηθητικό εργασίας. Και αυτή τη στιγμή η εταιρεία συνεχίζει το σπάσιμο της μοίρας τους άλλους ανθρώπους, την ιστορία των οποίων θα είναι τουλάχιστον εντυπωσιακό...Απόλυση υπαλλήλων: ανάγκη ή την απροθυμία να το ρισκάρουμε; Αν ήταν δυνατόν να αποφευχθούν οι μαζικές περικοπές ή θα έπρεπε να έχουν γίνει αναπόσπαστο μέρος της εταιρικής πολιτικής; Όλα πει δραματική ταινία Στην εταιρεία των ανδρών με τον Μπεν , Κρις Κούπερ, τον craig Νέλσον, με πρωταγωνιστή τον Kevin costner και τον Τόμι Λι Τζόουνς με πρωταγωνιστή τον.
soap 01:46
FLOKI 21:59
Walt Disney
TIME KID / ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΟΝ ΧΡΟΝΟ (2003)
Αυτοκίνητα / Cars 2 (2011)
Ninja Scroll / Jûbê Ninpûchô (1993)
Winter Wonderland - Αναζητώντας τη Χώρα του Χειμώνα (1947)
Σας προτείνουμε
The Death and Life of Bobby Z (2007)
Cloud Atlas (2012)
Captain America 2: Ο Στρατιώτης του Χειμώνα / Captain America: The Winter Soldier (2014)
The Millionaire Tour (2012)
Chat Box