Last Comment
eva 09:00
Πριν παραβιάσει απευθείας στην έρευνα Dori, θα γράψω μερικές προτάσεις η παράδοση πριν από κινούμενα σχέδια της Pixar. Πάντα είναι συνοπτικό, σαφές και για 6 λεπτά σε θέση να προκαλέσει το θεατή μια σειρά των συναισθημάτων. Ένα μικρό αριστούργημα. Έχουμε ονομαζόταν "Φίλε", και στη Ρωσία "Μάγος". Είναι για το πώς να ξεπεράσουν το φόβο από την πρώτη εμπειρία, που μπορεί να εξελιχθεί σε ένα πραγματικό ψυχολογικό μονάδα. Όταν, κυριολεκτικά, καλύπτει το κύμα. Μερικοί γεννιούνται χωρίς φόβο, και μερικές με το φόβο, και τα τελευταία πολύ συχνά είναι πολύ έξυπνα. Και όπως μόνο αυτοί οι εξυπνάκηδες βρίσκουν τρόπος για να ξεπεραστεί ο φόβος, μπροστά τους ανοίγεται ένας ωκεανός ευκαιριών! που άλλοι δεν είδαν. Αυτό συνέβη με μας , ο ήρωας της ιστορίας. Μετά θα μπορούσε να κάνει κάτι, όχι μόνο για τον εαυτό του, αλλά και για ολόκληρο το πακέτο. Να γίνει ο καλύτερος και να μοιραστούν το ταλέντο τους με όλο τον κόσμο. Ωραία το έθεσες. Ποιο είναι το μικρό χρονομέτρησης, αλλά είναι τεράστιο νόημα.
χρηστος 08:52
Τελευταία συμβαίνει εκφυλισμός ταινίες για κατασκόπους. Κρίνετε μόνοι σας ταινίες του Τζέιμς Μποντ έχουν μετατραπεί σε κάποια Central Intelligence, που διατηρείται μόνο σε θυμίζει χάρισμα του Ντάνιελ Κρεγκ, και βγήκε πρόσφατα Τζέισον Μπορν ήδη δεν είναι εκείνη. Διαφορετικό είδος παρωδία ταινίες για κατασκόπους πήρε τη δεύτερη αναπνοή. Τα τελευταία χρόνια βγήκαν πολλά ωραία κωμωδίες σε αυτό το θέμα, όπως το "Κατάσκοπος", και άλλα, στα οποία κατάσκοπος γραμματόσημα μέχρι το γρανάζι. Και εδώ είναι μπροστά μας "Ενάμιση κατασκόπων" από το σκηνοθέτη του "Εμείς — οι μίλερ", ταινία που προέκυψε εντελώς οργισμένη ντουέτο Βράχια Johnson και τον Κέβιν Χαρτ. Και έτσι λίγο για την πλοκή. Ζούσαν έχουν δύο παιδιά, το ένα ήταν το αστέρι της σχολής, και το δεύτερο περίγελος, ένα κυβερνήτης, και το δεύτερο στην αιώνια χαμένοι. Έλεγαν τους Κάλβιν Τζόινερ (Kevin Hart) και Bob Stone (Ντουέιν Τζόνσον). Τα χρόνια πέρασαν, και εδώ είναι το πρώην αστέρι του σχολείου Κάλβιν συνήθη και ζει μέτρια και βαρετή ζωή του λογιστή μέχρι τη στιγμή, όταν στην ζωή του εμφανίζεται ο πρώην συμμαθητή και χαμένος στο παρελθόν, και τώρα CIA με το χόλιγουντ χαμόγελο του Βράχου. Μπομπ αποσύρει το ξανά pal σε μια δίνη spyware πάθη με κυνηγά, τους καυγάδες, πιστολίδι και χιούμορ. Η ομορφιά της ταινίας είναι ότι παρά την κοινοτοπία γραβάτα, δηλαδή ντροπιασμένος πράκτορας στο τρέξιμο μέχρι το τέλος, δεν είναι σαφές ποιος είναι στην πραγματικότητα ο μεγάλος κακός.Ξέρετε, πιστεύω ότι σε αυτή την ταινία πήρε το κομψό καστ, αλλά εδώ φυσικά Τζόνσον. Αυτό από αυτόν δεν περίμενα τόσο ισχυρού το ταλέντο και την αυτο-ειρωνεία για τον εαυτό σας. Ο πρώην πολύ σοβαρά, δήλωσε ότι είναι σε θέση να παίξει όχι μόνο τους μυς, αλλά και ένα ισχυρό ταλέντο. Κατά τη γνώμη μου βρήκε τη θέση, όπως και στην εποχή του Hulk Hogan απόλυτα ικανός να πάρει τη θέση του ήρωα κωμικά αντάρτες, και όχι να είναι ο τρίτος από αριστερά στη λάθος ομάδα Μετάκαυσης. Kevin Hart, όπως πάντα, τα κατάφερε με το ρόλο και τις εμπειρίες του ήρωα από την αποτυχημένη ζωή του σε μια σταθερή πρώτη πεντάδα. Επίσης ευχαριστημένος πολλές καμέα όπως αστέρια της κωμωδίας ως Jason Bateman και η Μελίσα Μακκάρθι. Συνολικά μια εξαιρετική ταινία που εγείρει ένα σημαντικό πρόβλημα των υπερβολικών προσδοκιών στα παιδιά. Όταν ένα άτομο από την παιδική ηλικία έχουν πει ότι είναι ο νικητής και να γίνει σχεδόν από τον πρόεδρο, οποιαδήποτε γκάφα πονάει δίνει για τον εγωισμό σου και αυτά τα παιδιά είναι συνήθως τίποτα στη ζωή δεν τα καταφέρνουν. Μια άλλη ιστορία με τα θύματα της βίας στο σχολείο, που έπαιξε Ροκ και που παίρνουν είναι η κλωτσιά, τι είναι ικανοί να κάνουν τα βουνά να κυλήσει. Έτσι η ταινία μπορεί να συστήσει όπως το πρώτο έτσι και το δεύτερο για μια επανεκτίμηση των αξιών.
Soulish 20:41
Σε αυτή την σειρά Shut Eye το κύριο πράγμα — να αρχίσετε να το παρακολουθείτε. Το ίδιο το θέμα των εργαζομένων "μαγικό" βιομηχανία στην αρχή μπορεί να μην φαίνεται ιδιαίτερα ενδιαφέρον. Αλλά αυτό είναι μόνο στην αρχή.Από τα πρώτα καρέ μας εξηγούν ότι τα πάντα μάντεις, μέντιουμ και το μέντιουμ είναι καλά οργανωμένη κοινότητα απάτη με σκληρή ιεραρχία. Τεχνικά εξοπλισμένα με κυνική "εργαζόμενοι" υπακούουν σε ολόκληρο το κεφάλι βαρώνο και τον άγριο.Έλαβε τραυματισμό στο κεφάλι, ο κύριος χαρακτήρας, ο μόνος gaggio (δηλ. μη-ρομά, ξένος) σε αυτήν την επιχείρηση, αρχίζει να παρακολουθήσουν προφητικά ανόμοια όρασης, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα σταθεί εμπόδιο στο δρόμο. "Shut eye" είναι σκληρά δράμα εγκλήματος, στην οποία εξαιρετικά καλά υφασμένα mystic.

Ο τζέφρι Ντόνοβαν — ηθοποιός με το πρόσωπο του, εγκεφαλικό επεισόδιο, τέλεια κρατά τα ηνία ένα ορμητικό του οικοπέδου. Για τον ήρωα είναι αδύνατο να μην ανησυχούν, και να χάσετε καθόλου χρόνο. Είναι επιδέξια καρφί ανάμεσα σε υπολογιστές-πελάτες και τους ανταγωνιστές, απρόσμενες πτώματα και μέλη συμμοριών, προσπαθώντας να περάσουν την καλωδίωση αιώνα, για να τελικά να αποσυρθεί με όλη την οικογένεια. Είναι σαφές ότι σύμφωνα με το νόμο του είδους χειροτερέψουν τα πράγματα.Η σειρά, μάλλον, δεν είναι άμοιρη ευθυνών. Αλλά πιθανές κοπάδια επικαλύπτονται του οικοπέδου και αξιοπρεπή ηθοποιούς. Αρκετά λεπτομερώς φωτίζεται η ζωή του γύφτου της διασποράς, που έχει όλα τα σημάδια εθνοτική μαφία. Πρέπει να πω ότι στο τέλος της σεζόν πολλά βάσανα του ήρωα θα σας εκδικηθούμε, που προσθέτει ευχάριστα συναισθήματα. Συνολικά, η σειρά κράτησε μέχρι το τελευταίο της σειράς, και θα αφορούσε σε πέντε καλύτερα για το έτος 2016.
Walt Disney
Scooby-Doο and the Cyber Chase (2001)
Ο Ολιβερ Και Η Παρέα (1988)
Playmobil: The Secret of Pirate Island / Playmobil: Το Μυστικό του Νησιού των Πειρατών (2009
SeeFood (2012)
Σας προτείνουμε
Killer Elite (2011)
Sweetwater (2013)
The Words (2012)
Locke (2013)
Chat Box